Dagens gang

 

Vi åbner i skoven kl. 6, hvor vi hygger os med morgenmad og sætter dej over til vores formiddagsboller.

Vi kan tilbyde branflakes, havregryn samt skovboller. Er der andre ønsker, må de med hjemmefra.

Livet om morgenen og indtil vi går ud, er præget af de mere stille aktiviteter, såsom lege på gulvet med Lego, biler, riddere eller prinsesser og sysler som tegne, perler, spil og lign.

Ved 9-tiden begynder vi at hoppe i tøjet og pakke trækvognen med save, knive, sangbøger, drikkelse og hvad vi ellers skal bruge i skoven.

Senest kl. 10 drager vi af sted ned i skoven til en af vores faste pladser, hvor vi starter med at spiser boller og synger eller fortæller historie.

Efter et par timer med leg, planlagte aktiviteter, projekter og andre udfordringer, går vi tilbage til skovhuset, hvor vi som regel spiser vores madpakker i det store telt - Lavuoen.

Dem, der har brug for en lille lur, går ind og bliver puttet.

De andre bliver tilbage i Lavuoen og tager en ”hvilestund” hvor alle både børn og voksne ligger og lytter til noget musik eller en historie for at finde egen ro og slappe fuldstændig af.

Bagefter går vi ud og leger eller er i gang med andre gøremål omkring skovhuset resten af eftermiddagen

Ved 15-tiden hiver vi frugten ud og hvis vi er mere sultne, kigger vi i madkasserne en gang til.

Tirsdag og onsdag tager en lille flok børn og et par voksne på en tur i vores lille bus. Det er ikke faste grupper, men børnene bliver krydset af, så alle kommer af sted med jævne mellemrum.

Fredag er vores båldag.

Vi bliver ved skovhuset og tilbereder noget lækkert til os alle sammen som et supplement til madpakken.