I Skovbørnehaven Svend Gønge er vi 25 - 30 børn og 5 voksne.
Vi har til huse i et lille hyggelig skovhus i Boserup skov med 18 dejlige hektar at boltre os på. Vi ligger i skoven tæt ved Landevejen til Rønnede, så børnehaven er ideel som pendlerinstitution, hvis man fx. skal til København. Her er højt til loftet, fuglefløjt og ikke noget larm.

Vi har et legeareal med bl.a. gynge, grusbunke, cykelbane, bålplads og en lavuo ved vores hus, samt mange spændende forskellige pladser i skoven.
Vi laver alt det, man kun kan lave udendørs og alt det de andre laver indendørs.

"Skoven" er en rigtig dejlig institution for børn og voksne. Vi har en fantastisk stemning, en skøn børnekultur og en fantastisk forældreopbakning - Skoven er bare verdens bedste børnehave!

Der er mange gode grunde til at vælge Skovbørnehaven som rammen om ens barns børnehaveliv. Et ja til skoven, er nemlig et ja til en lille intim institution med stor stabilitet. En institution som kan rumme forskellighed og favne alle børns individuelle behov. Vi er en institution med stor pionerånd. Vi vægter, at være omsorgsfulde, autentiske voksne, som skaber grundlag for trivsel, udvikling og læring hver dag!
 
Skovbørnehaven er samtidig en børnehave, hvor børnene deltager i tre spændende læreplansperioder hvert år, hvor vi fordyber os meget kreativt og hvor vi prioritere at være medskabende på, at lære børnene at lege.
 

I skoven dufter der altid dejligt af friskbagte boller, vi bager nemlig boller hver morgen, som vi indtager sammen med børnene i skovens om formiddagen. Det skaber en god sund start for alle børn, så de får lyst og energi til at lege, lære & være sammen!